Plant Collect huisbeurs

Plant Collect Voorjaarsbeurs 2022

Voor de Voorjaarsbeurs van Plant Collect begin 2022 mochten wij verschillende Bricks presentaties inclusief bijpassende signing verzorgen.
In totaal zijn er 8 thema's op de beurs gepresenteerd, waaronder Biodiversiteit, Klimaat, Tropical Garden en Verticaal Tuinieren. Bij deze thema's wordt door de juiste signing en planten de perfecte combinatie neergezet voor in het tuincentrum. Daarnaast zorgen de thema hoekjes voor een overzichtelijke beurs.

Naast de 8 thema's zijn er ook een aantal andere displays gepresenteerd. De display voor de wandhangers werd met een nieuwe signing neergezet en dit matchte goed bij de opgehangen wandhangers.
Ook werden een Pyramid en een Mega Pyramid gepresenteerd, omdat bij deze presentaties er veel planten op een vierkante meter gepresenteerd kunnen worden. Deze display hebben signing gekregen welke speciaal door Plant Collect is uitgekozen, namelijk de marmerlook signing. Op de beurs zelf stonden overal zuiltjes (Bricks mini's) gepresenteerd in de marmerlook signing met daarop het logo van Plant Collect. Op deze manier komt de huisstijl van Plant Collect overal naar voren.

Op dit moment wordt er gewerkt aan onze nieuwe webshop! Hierdoor kan het zijn dat niet alle gegevens op de huidige website meer actueel zijn. Onze excuses voor het ongemak.