Bestellen

Is het bestelde pakket/bezorging niet compleet en mis je bepaalde artikelen? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan bij het inpakken van je bestelling. Onze excuses hiervoor! Neem contact op met onze klantenservice, zodat wij dit voor jou zo snel mogelijk op kunnen lossen. Vermeld je bestelnummer of firmanaam, zodat wij precies kunnen zien wat er bij je bestelling mist. 

Telefoonnummer: 0488-740012

E-mailadres: [email protected]

Als de bestelling is betaald, ontvang je direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht je geen orderbevestiging ontvangen, dan is waarschijnlijk is je e-mailadres niet juist ingevoerd of hebben wij een fout in het systeem staan. Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

 

Hebben bepaalde artikelen je interesse gewekt? Dan kan je je bestelling op diverse wijzen doorgegeven. Dit is mogelijk via telefoon, mail of eenvoudig via onze webshop. Maak een account aan om je bestelling voorspoediger te laten verlopen en om je gegevens en je vorige bestellingen terug te zien. 

Wil je eigen signing toevoegen voor een POS-bord of tafelbanner? Lever je bestand dan via WeTransfer aan en stuur het bestand naar onze e-mailadres en vermeld daarbij de gewenste maten. Wil je liever de signing via onze designers laten verzorgen? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder!

De verzendkosten verschillen per bestelling, omdat de omvang van je bestelling van invloed is op de verzendkosten.

Wanneer je een bestelling niet op je woonadres maar op je bedrijf wil laten bezorgen, is dit zeker mogelijk. Vul bij het bestellen het gewenste bezorgadres waar je je bestelling geleverd wil hebben.

Heb je een verkeerd bezorgadres ingevuld? Je kan het adres nog wijzigen, zodra je geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Geef dit dan ook meteen door aan ons, zodat wij het meteen voor je kunnen wijzigen. Heb je de verzendbevestiging al wel ontvangen? Dan kan het bezorgadres helaas niet meer gewijzigd worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »