Over ons

Bricks Presentation maakt het verschil op het gebied van productpresentatie, efficiëntie en functionaliteit. In opdracht van kwekers en tuincentra hebben wij verschillende oplossingen ontworpen en ontwikkelt voor de presentatie van bomen en planten. Daarnaast kun je bij ons terecht voor compleet advies op het gebied van winkelinrichting en conceptontwikkeling voor producten.

 

Kom meer te weten over Bricks Presentation

Bricks Presentation is onderdeel van MVL, een jong en dynamisch bedrijf dat zich iedere dag graag bezig houdt met het zelf ontwikkelen van producten, uitvoeren van projecten en realiseren van maatwerk oplossingen. De werkzaamheden worden door ons jonge hechte team uitgevoerd op locatie of in de werkplaats. Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om voor ieder project het gewenste resultaat te realiseren.   

 

Oplossingen voor iedere situatie

Bij Bricks Presentation vind je een groot aanbod met verschillende soorten presentatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan display’s, POS-materiaal, tafelmateriaal, maar ook complete display pakketten. Het is zelfs mogelijk om de gewenste displays te huren. Bekijk de mogelijkheden die wij bieden en bestel de gewenste presentatiemiddelen direct online.

Ook voor maatwerk oplossingen kun je terecht bij Bricks Presentation. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een complete winkelinrichting? Of ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden voor conceptontwikkeling van producten? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespreek je wensen.

Personeel

De gezichten achter Bricks Presentation

Henriëtte van der Steen
De specialist in presentatie

De specialist in presentatie

Waarom een winkelinrichting van Bricks Presentation?

  • Afspraak = Afspraak
  • Mogelijkheden in eigen huisstijl
  • Robuuste, modulaire
Bricks

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatie gesprek

Of bel naar: 0488 - 740 012
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »