Winkelinrichting en advisering

Wil je een complete winkel op de juiste manier inrichten? Of heb je behoefte aan advies op het gebied van winkelinrichting? Dan kun je ook terecht bij Bricks Presentation. Wij verzorgen graag jouw complete winkelinrichting en denken mee met allerhande vraagstukken. Hierbij adviseren we je bij het inrichten van de winkel, maken we een plan op maat en zorgen we voor eenheid in de winkel door de juiste uitstraling en communicatie toe te passen. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder.

     

 

Winkelinrichting door Bricks Presentation

Een goede winkelinrichting brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorg je voor een goed overzicht, laat je klanten kennis maken met nieuwe producten en zorg je voor een hogere omzet. Daarnaast kun je zo gemakkelijk klanten door de winkel heen leiden.

Bricks Presentation helpt je graag met het realiseren van een effectieve en goed doordachte winkelinrichting. We adviseren je onder andere over de presentatie van producten, winkelindeling, routing en visuals. Hierbij mogen onze displays en modulaire presentatiesystemen uiteraard niet ontbreken. Tijdens het proces zullen wij een compleet plan op maat voor je maken. Dit plan is één keer uit te voeren, maar kan ook in meerdere stappen worden opgedeeld.

Verder zorgen we voor een mooie eenheid in de winkel. Dit doen we door middel van de juiste communicatie en uitstraling. Hierbij passen onder andere de huisstijl kleuren toe en laten we het beeldmerk terugkomen in spandoeken, wegwijzers en vloerstickers.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Als ondernemer of verantwoordelijke voor een afdeling ben je dagelijks bezig met presentatie en communicatie. Hierdoor kom je erachter wat wel werkt en wat niet. Wie zijn jouw klanten? Wat zijn hun behoeften? En hoe zorgen we ervoor dat de klant geholpen wordt? Het zijn vragen die telkens terug komen.

Welke vragen zijn er bij jou actueel? Wij denken graag met je mee in een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je een hele afdeling anders inrichten? Of heb je juist een blinde hoek die je wilt aanpakken. Van kleine tot grote vraagstukken denken wij met je mee! 

Op het gebied van communicatie kunnen we adviseren welke bebording essentieel is, de communicatie van thema's, herkenningspunten creëren, cross-selling en meer. Hiervoor hebben we een heel aantal oplossingen in ons assortiment en kunnen waar nodig ook maatwerk oplossingen bieden. Onze designer denkt mee in hoe de communicatie vertaald kan worden in jullie huisstijl, zodat jouw winkel echt een eenheid wordt.

Als we kijken naar presentatie op de winkelvloer, dan gaat het over functioneel en praktisch presenteren om hiermee de verkoop te bevorderen. Heb je last van bomen die telkens omwaaien? Wil je je planten per soort of thema presenteren? Hiervoor zijn hoogwaardige oplossingen beschikbaar, zowel voor bomen als voor planten. In ons assortiment zit een breed scala aan presentatie mogelijkheden. Deze zijn modulair, verzinkt en makkelijk te verplaatsen met een palletwagen.

  

Neem contact op 

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met Bricks Presentation en ontdek de vele mogelijkheden. Bel naar 0488 -740 012 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij gaan dan graag met je aan de slag.

Liever een offerte aanvragen? Vraag hier uw offerte aan! 

 

  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »