Tuincentrum inrichting

Wil je de presentatie van je tuincentrum op de juiste manier inrichten? En heb je behoefte aan advies op het gebied van inrichting op het gebied van presentatie en mogelijkheden? Dan kan je terecht bij de specialisten van Bricks Presentation. Wij verzorgen graag jouw complete inrichting van je tuincentrum. Hierbij adviseren we je bij het inrichten van het tuincentrum, maken we een plan op maat en zorgen we voor eenheid in de presentatie van het tuincentrum door de juiste uitstraling en communicatie te creëren. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder.

 

Tuincentrum inrichting door Bricks Presentation

Een goede inrichting en presentatie voor je tuincentrum brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zorg je voor een goed overzicht, laat je klanten kennis maken met nieuwe producten en zorg je voor een hogere omzet. Daarnaast kan je zo gemakkelijk klanten door het tuincentrum heen leiden.

Bricks Presentation helpt je graag met het realiseren van een effectieve en goed doordachte inrichting. We adviseren je onder andere over de presentatie van producten, winkelindeling, routing en visuals. Hierbij mogen onze displays en modulaire presentatiesystemen uiteraard niet ontbreken. Tijdens het proces zullen wij een compleet plan op maat voor je creëren. Dit plan is één keer uit te voeren, maar kan ook in meerdere stappen worden opgedeeld.

Verder zorgen we voor een mooie eenheid in de winkel. Dit doen we door middel van de juiste communicatie en uitstraling. Hierbij passen onder andere de huisstijl kleuren toe en laten we het beeldmerk terugkomen in spandoeken, wegwijzers en vloerstickers.

 

Neem contact op

Heb je plannen om je tuincentrum opnieuw in te richten? Of heb je een nieuwe tuincentrum die je wilt voorzien van een effectieve inrichting? Neem dan vandaag nog contact op met Bricks Presentation en ontdek de vele mogelijkheden. Bel naar 0488 - 740 012 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij gaan dan graag met je aan de slag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »